Minska utgifterna under 2021 – så sparar du pengar

För mycket månad kvar i slutet på pengarna? Låt Nya Försäkringar göra en kostnadsfri översikt av dina försäkringar, det kan finnas tusenlappar att spara.

Av Pär Brandt•   • 3 minuterblogpost picture
  • Personlig rådgivning – låt oss hjälpa dig till ett bra och tryggt försäkringsskydd.
  • Rätt pris – vi letar upp marknadens bästa och billigaste försäkringar för dig.
  • Vi står på din sida – sker en skada företräder vi dig mot försäkringsbolaget.
  • Slipp allt krångel – vi utför skadeservice och gör det tråkiga pappersarbetet.

Alla behöver vi försäkringar. Till hemmet, bilen, husdjuret och kanske även motorcykeln eller husbilen. Allt sammantaget blir det många tusenlappar varje år, men det går att minska utgifterna.

Försäkringsbranschen är en djungel med snåriga regler och svårtydda villkor. Det är inte lätt att sätta sig in i allt och handen på hjärtat – det finns roligare saker än att jämföra försäkringar. Därför ska du anlita oss, för vi älskar försäkringar!

Tvärt emot vad många tror är vi inget försäkringsbolag. Vi arbetar istället som neutrala rådgivare och letar upp marknadens bästa och billigaste försäkringar till våra kunder. Vi företräder dig som konsument och står på din sida mot försäkringsbolagen. Viktigast för dig, som kund, är att du alltid ska få ut den ersättning du har rätt till. Är du inte nöjd företräder vi dig, hela vägen till Allmänna reklamationsnämnden, ARN, om det behövs.

Slipp krångel och spara tusenlappar

Ett område många uppfattar som krångligt är hemförsäkringar. Det kan vi förstå, för hemförsäkringar är väldigt omfattande och det kan ibland behövas tillägg för att få ett heltäckande försäkringsskydd. Att läsa igenom alla villkor kan kännas som att bestiga ett högt berg. Vi har full förståelse för det men våra skickliga rådgivare är experter som kan råda dig till den bästa och billigaste hemförsäkringen.

Fordonsförsäkringar kan variera kraftigt i pris och det är oftast här som våra kunder sparar mest pengar. Att flytta fordonsförsäkringen från ett bolag till ett annat kan ibland ge besparingar på flera tusenlappar per år. Även här kan försäkringsvillkoren variera stort mellan bolagen – låt oss titta på just din bil och dina behov för att hitta den perfekta lösningen.

Väljer du att bli kund hos Nya Försäkringar betalar du en årlig förvaltningsavgift men i gengäld kan det ge betydande besparingar. Du slipper dessutom allt krångel vid skador då vi kan sköta skadeservicen och ta hand om pappersarbetet. Vill du utföra hanteringen själv kan du göra det digitalt på ”Mina sidor”, även för flera försäkringsbolag.

Vi står på din sida

Som kund hos oss företräder vi dig vid en tvist och ser till att du får ut rätt ersättning. Varje år gör vi en årlig översikt och ser till att du har de bästa försäkringarna till bästa pris.

Tidigare har många konsumenter upplevt att de står i ett enormt underläge till försäkringsbolagen. Vi på Nya Försäkringar vill ändra på detta genom transparens och nytänkande. På det viset sparar du pengar, slipper krångel och får hjälp när det behövs som bäst. Vi står på din sida. Kontakta oss på länken nedan!

Kontakta oss genom att klicka på den här länken Vi hjälper vi dig snarast, via mail eller telefon.

Liknande artiklar

  • Vi står på våra kunders sida och erbjuder prisjämförelser, personlig rådgivning och skadeservice. Med vår experthjälp är du alltid trygg och kan dessutom spara tusenlappar varje år.
    Nya Försäkringar Sverige AB har tillstånd och står under tillsyn av Finansinspektionen för att bedriva direkt och indirekt försäkringsdistribution enligt 2 kap. 2 § 1 st 3 lagen [2018:1219] om försäkringsdistribution.
  • Tjänster

  • Företaget

© 2022 Nya Försäkringar Sverige AB, All Rights Reserved.