Nya Försäkringar breddar verksamheten med företagsförsäkringar

På kort tid har Nya Försäkringar etablerat sig som en uppstickare i branschen. Med transparens, kundfokus och en användarvänlig plattform blir det enklare för konsumenterna att bli rätt försäkrade till bästa pris. Samma fördelar ska nu erbjudas till företagare.

Av Nya Försäkringar•   • 5 minuterblogpost picture

Under februari utökar Nya Försäkringar sitt utbud med företagsförsäkringar. Målet är att ge företagarna samma tjänster och fördelar som konsumenterna. Det förenklar, sparar tid och inte minst sänker kostnaderna.

”Vi ser ett stort behov hos företagarna att få professionell rådgivning,” säger Ludvig Cosmo, Head of Commercial & Partner på Nya Försäkringar.

”Företagsförsäkringar är komplexa och avtalsvillkoren kan skilja sig stort mellan olika försäkringsbolag,” fortsätter Ludvig Cosmo.

”Det gör tyvärr att en del företag har bristfälligt försäkringsskydd – utan att vara medvetna om det – medan andra betalar mer än vad de egentligen behöver.”

Nya Försäkringar erbjuder en personlig rådgivning till företagarna. Erfarna experter med många års erfarenhet av företagsförsäkringar kan anpassa precis rätt villkor för företagarens verksamhet. Nya Försäkringar är inget försäkringsbolag utan står alltid på kundens sida som försäkringsmäklare.

Till skillnad mot många andra aktörer inom försäkringsbranschen kräver Nya Försäkringar heller ingen exklusiv fullmakt. Företagaren väljer fritt att anlita enbart oss, eller oss tillsammans med andra bolag. Vi ger en neutral rådgivning och står alltid på kundens sida om det skulle uppstå problem eller en tvist.

Nya Försäkringar kan även sköta skadeservicen. Det sparar värdefull tid och företagaren kan fokusera på kärnverksamheten istället för att behöva utföra tråkigt pappersarbete.

Som kund hos Nya Försäkringar kan företagaren känna sig trygg, då vi årligen gör en översyn av företagets försäkringar och letar upp de lösningar som ger bäst skydd till lägsta pris.

”Allt sammantaget känner vi oss mycket nöjda med det vi kan erbjuda,” avslutar Ludvig Cosmo. ”Speciellt för stressade småföretagare kan vi skapa skräddarsydda lösningar som sparar både tid och pengar. Samtidigt får företagaren det trygga försäkringsskydd som behövs för att verksamheten inte ska hotas vid exempelvis olyckor, brand och inbrott.”

För mer information, kontakta:

Ludvig Cosmo Head of Commercial & Partner Nya Försäkringar Sverige AB +46 (0) 763 128 746 ludvig.cosmo@nyaforsakringar.se

Om Nya Försäkringar:

En jämförelsetjänst för försäkringar som jämför samtliga försäkringsbolags priser, villkor och självrisker. Vi erbjuder Sveriges mest användarvänliga plattform som gör att konsumenter och företag snabbt kan jämföra och använda försäkringar. Vi arbetar för att våra kunder ska vara rätt försäkrade till rätt pris så att de både sparar pengar, kan känna sig trygga och få tid över till annat. Vi ger även råd till kunderna och företräder deras intresse om det skulle uppstå en tvist med ett försäkringsbolag.

Liknande artiklar

  • Vi står på våra kunders sida och erbjuder prisjämförelser, personlig rådgivning och skadeservice. Med vår experthjälp är du alltid trygg och kan dessutom spara tusenlappar varje år.
    Nya Försäkringar Sverige AB har tillstånd och står under tillsyn av Finansinspektionen för att bedriva direkt och indirekt försäkringsdistribution enligt 2 kap. 2 § 1 st 3 lagen [2018:1219] om försäkringsdistribution.
  • Tjänster

  • Företaget

© 2022 Nya Försäkringar Sverige AB, All Rights Reserved.