Nya Försäkringar får toppbetyg av Reco.se

Kundsajten Reco.se har utsett Nya Försäkringar till ”Rekommenderat företag 2020”. En utmärkelse vi är mycket stolta över – även om vi varje dag jobbar för att skapa en ännu bättre kundupplevelse.

Av Pär Brandt•   • 3 minutesblogpost picture

”Man ska aldrig vara nöjd” heter det. Och det är vi heller inte, Nya Försäkringar försöker hela tiden att bli vassare och erbjuda bättre tjänster för våra kunder.

Ändå tar vi nu chansen att vara stolta över vad vi åstadkommit. Kundsajten Reco.se har nämligen utsett Nya Försäkringar till ”Rekommenderat företag 2020”. I snitt fick vi betyget 4,3 av de kunder som satte betyg.

Reco samlar in ”riktiga” kundomdömen och betyg genom att varje användare får identifiera sig med BankID. Reco är Sveriges största, oberoende plattform för kundomdömen. Varje månad används sajten och betygen av cirka 250.000 användare. Betygen fördelas mellan ett 60-tal branscher, allt från hårfrisörer och rörmokare till bilverkstäder och restauranger.

Läs mer på Reco.se

Liknande artiklar

  • Vi står på våra kunders sida och erbjuder prisjämförelser, personlig rådgivning och skadeservice. Med vår experthjälp är du alltid trygg och kan dessutom spara tusenlappar varje år.
    Nya Försäkringar Sverige AB har tillstånd och står under tillsyn av Finansinspektionen för att bedriva direkt och indirekt försäkringsdistribution enligt 2 kap. 2 § 1 st 3 lagen [2018:1219] om försäkringsdistribution.
  • Tjänster

  • Företaget

© 2022 Nya Försäkringar Sverige AB, All Rights Reserved.