RÄTT FÖRSÄKRAD?

Är du rätt försäkrad?
…och hur vet du att du inte betalat för mycket för din försäkring? Med vår kostnadsfria rådgivning säkerställer vi att du är rätt försäkrad till rätt pris. Varje år.

FÖRSÄKRINGSKOLL

Försäkringskollen

Vi på Nya Försäkringar rekommenderar inte bara vilka försäkringar som är bäst givet dina behov, utan finns också till om olyckan skulle våra framme. Genom Försäkringskollen jämför vi årligen priser och villkor från marknadens bolag för att säkerställa att du alltid är Rätt försäkrad till rätt Pris. Genom att ställa rätt frågor säkerställer vi att du är rätt försäkrad och genom att jämföra priser varje år ser vi till att du inte betalar för mycket. Spara pengar varje år med lägre premie och få ut mer av din försäkring med rätt villkor.

  • Jämför priser & villkor

    Med en knapptryckning ger dig tillgång till alla priser, villkor och försäkringar med en enda sökning. Låt oss hjälpa dig att göra dina försäkringar smarta, genom att anpassa deras innehåll och självrisker, samt att pressa priset genom vår jämförelse. Allt för att du ska få marknadens förmånligaste försäkringar sett till dina behov.

  • Vi tar ansvar hela vägen.

    Förutom att vi hittar rätt försäkring till dig ser även till att du får rätt ersättning om du faktiskt behöver använda den. Vår skadeservice ingår för alla kunder och med den slipper du pappersarbete, att läsa försäkringsvillkoren och kan istället känna dig trygg med att alltid ha någon som är på din sida.

Få en kostnadsfri försäkringsrådgivning

Få en kostnadsfri försäkringsrådgivning redan idag.
Låt oss berätta mer vad vi kan göra för dig! Med vår kostnadsfria försäkringsrådgivning hjälper vi dig att bli rätt försäkrad till rätt pris. Varje år. Inte så dumt va?

Kontakta mig