• Start
  • Dina Uppgifter
  • Jämför
  • Översikt
  • Betalning
Betalar du för mycket?

Låt oss göra en jämförelse och leta upp den bästa försäkringen till billigaste pris. Kanske finns det tusenlappar att spara?

Jämför bolag

Gör en jämförelse och se hur din försäkring mäter upp mot marknadens billigaste.

Genom att klicka jämför så godkänner jag att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn.

Hur är vi annorlunda?

Bra fråga! Och det enkla svaret är att vi tänker nytt i en föråldrad bransch. Vi är inte ett försäkringsbolag utan en oberoende jämförelse- och rådgivartjänst. Vår vision är att varje kund alltid ska vara Rätt försäkrad till Rätt pris. På så vis kommer du aldrig betala för mycket för dina försäkringar igen.

Som kund hos oss får du unika fördelar

Skadeservice
Cracked phone

Är olyckan framme så finns vi alltid här. Vi dokumenterar och företräder, korresponderar och tar hand om telefonköerna. Vi tar ansvar hela vägen och säkerställer att du får rätt ersättning vid en skada.

Skadeservice

Försäkringskoll
Search icon

Vi jämför och presenterar bäst priser och villkor från de försäkringsbolag som lämnat pris på din försäkring – för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig att välja rätt försäkringar för dina behov. Varje år.

Försäkringskoll

Försäkringsservice
Bell icon

Våra erfarna rådgivare ger alltid rekommendationer som baseras på en oberoende och opartisk analys och utgår från dina behov. Med vår expertis blir alla försäkringsärenden plötsligt enkla.

Försäkringsservice

Hur är detta möjligt? Läs mer om vårt erbjudande och hur vi lyckas stå ut från mängden här.

Bläddra igenom våra unika kundfördelar här

Försäkringsguiden

Se oss som din guide i den snåriga djungel som försäkringsmarknaden faktiskt är. Vi gör det svåra enkelt och står alltid på din sida.

I vårt arkiv hittar du förklarande artiklar som reder ut alla krångliga begrepp och kommer med konkreta skadeförebyggande tips.

  • Vi står på våra kunders sida och erbjuder prisjämförelser, personlig rådgivning och skadeservice. Med vår experthjälp är du alltid trygg och kan dessutom spara tusenlappar varje år.
    Nya Försäkringar Sverige AB har tillstånd och står under tillsyn av Finansinspektionen för att bedriva direkt och indirekt försäkringsdistribution enligt 2 kap. 2 § 1 st 3 lagen [2018:1219] om försäkringsdistribution.
  • Tjänster

  • Företaget

© 2022 Nya Försäkringar Sverige AB, All Rights Reserved.