Om oss och vår idé 💡

Försäkringar är komplexa i sin natur och konsumenterna har alltid varit i ett enormt underläge till försäkringsbolagen. Denna orättvisa är drivkraften bakom etableringen av Nya Försäkringar AB.

”Vi som startade Nya Försäkringar har alla en bakgrund i försäkringsbranschen,” berättar grundaren Gustaf Thuresson. ”Det har gett oss en god bild av hur krångligt det varit för konsumenterna att jämföra pris och framför allt villkor mellan olika försäkringar. Det har saknats ett tydligt kundfokus och det vill vi ändra på med Nya Försäkringar.”

Tidigare har konsumenterna fått lägga många timmar, kanske dagar, på att manuellt söka sig igenom försäkringsbolagens sajter och lusläsa alla detaljer. Det som gjort saken ännu krångligare är att villkor och priser ständigt förändras. Bästa försäkringen ena året är kanske bara halvbra året därpå. Med vår hjälp blir det plötsligt enkelt att hitta rätt försäkring till bästa pris, varje år.

Om olyckan skulle vara framme känner många kunder stor misstänksamhet till försäkringsbolagens vilja att verkligen ersätta en skada. Om det skulle uppstå en tvist mellan kund och försäkringsbolag hjälper Nya Försäkringar till och företräder dina intressen.

Trots att försäkringsbolagen är stora företag har de inte satsat tillräckligt på att utveckla sina affärssystem vilket har lett till låg driftsäkerhet och en dålig funktionalitet för konsumenten. De som har frågor eller vill göra en skadeanmälan hamnar ofta i långa telefonköer. Nya Försäkringar AB ändrar på detta genom Sveriges mest användarvänliga plattform där kunden kan utföra alla sina försäkringsärenden oavsett försäkringsbolag.

Nya Försäkringar är på konsumenternas sida – inte en motpart.

Få en kostnadsfri försäkringsrådgivning

Få en kostnadsfri försäkringsrådgivning redan idag.
Låt oss berätta mer vad vi kan göra för dig! Med vår kostnadsfria försäkringsrådgivning hjälper vi dig att bli rätt försäkrad till rätt pris. Varje år. Inte så dumt va?

Kontakta mig

  • Vi står på våra kunders sida och erbjuder prisjämförelser, personlig rådgivning och skadeservice. Med vår experthjälp är du alltid trygg och kan dessutom spara tusenlappar varje år.
    Nya Försäkringar Sverige AB har tillstånd och står under tillsyn av Finansinspektionen för att bedriva direkt och indirekt försäkringsdistribution enligt 2 kap. 2 § 1 st 3 lagen [2018:1219] om försäkringsdistribution.
  • Tjänster

  • Företaget

© 2022 Nya Försäkringar Sverige AB, All Rights Reserved.