Vi

Under många år har vi arbetat i försäkringsbranschen inom it utveckling och kundservice. Vi har sett en bransch med stort behov av kundfokus, däför startade vi försäkringsutmanaren. En tjänst anpassad för att kunden alltid ska stå i fokus, vi hjälper dig hitta Sveriges mest prisvärda försäkringar och vi hjälper även till när olyckan är framme genom att hantera ditt ärende åt dig. Man kan säga att vi tar bort allt det tråkiga med försäkringar och ser till så att du får rätt försäkring till rätt pris och sparar pengar varje år.

Försäkringsbranschen är en av vår tids mest ogillade branscher och vi har sett varför från insidan. Att betala försäkringspremien och få teckna en försäkring är en sak.
Att få hjälp när skadan är framme och få en försäkring anpassad efter sina behov en helt annan. Det finns en försäkring för alla men alla försäkringar är inte anpassade till allas behov - det vet vi. Genom vårt analysverktyg för villkor, omfattning och självrisker ger vi dig underlag att fatta ett välinformerat köpbeslut så att du kan ställa rätt förväntan på din försäkring. Med tillgång till marknadens alla priser, säkerställer du att inte behöva betala för mycket för din försäkring. Detta innebär att vi tar ansvar hela vägen från det att du tecknar din försäkring tills att du har skadeutbetalningen på kontot.
Vi tänker nytt i en av vår tids mest ogillade branscher, jämför du också.

Få en kostnadsfri försäkringsrådgivning

Få en kostnadsfri försäkringsrådgivning redan idag.
Låt oss berätta mer vad vi kan göra för dig! Med vår kostnadsfria försäkringsrådgivning hjälper vi dig att bli rätt försäkrad till rätt pris. Varje år. Inte så dumt va?

Kontakta mig