• 1

  1.Om olyckan är framme.- Anmäl enkelt via mina sidor.

  Ingen skada är för liten eller för stor – utan alla skador är lika viktiga för oss. När du anmäler en skada via mina sidor eller till någon av våra rådgivare tar vi hand om ditt ärende och bevakar din skadeanmälan gentemot ditt försäkringsbolag. Våra rådgivare står alltid redo att hjälpa dig så att du slipper läsa krångliga försäkringsvillkor eller stå i långa telefonköer. Vi vet vad försäkringsbolagen efterfrågar vid en skada och kan därför hjälpa dig på det mest effektiva sättet. Ännu bättre är att våra rådgivare alltid står på din sida och motiveras av att du ska få ut den ersättning du har rätt till i stället för att sänka skadekostnaderna för försäkringsbolagen.

 • 2

  2Är du inte nöjd? - Vi hjälper dig

  Efter att du fått ditt beslut om skadeersättning kontrollerar vi alltid så att du är nöjd med den ersättning som försäkringsbolaget gett dig. I det fall du är missnöjd hjälper vi dig att ompröva beslutet och skriver en överklagan i samråd med dig. Med vår experthjälp rättar vi ut missförstånd, kontrollerar att försäkringsbolaget följer sina villkor och tillvaratar dina intressen.

  Överklagan sker initialt internt hos ditt försäkringsbolag, och går till så att en annan skadehanterare omprövar ärendet med din komplettering i samband med överklagandet och dess yrkande. Skulle försäkringsbolaget ändå inte betala ut ersättning till dig kan detta prövas i respektive försäkringsbolags “överprövandenämnd”. Där har även försäkringsbolagets kundombudsman en skyldighet att tillvarata försäkringstagarens intressen. Om du har läst så här långt vet du hur processen går till – men det behöver du aldrig bry dig då vi helt enkelt tar hand om detta åt dig. Är du inte nöjd står vi alltid redo att hjälpa dig

 • 3

  3
  Vi hjälper dig vidare.- ARN

  Det är sällsynt, men det händer att man måste gå vidare till ARN för att få rätt ersättning. Även fast det inte händer ofta kan det få oanade konsekvenser – att framställa, sammanställa och föra talan är krångligt och tar tid och vi gör därför allt detta åt dig. Oftast uppstår detta i ärenden då bedömningar handlar om gränsfall, då försäkringsbolaget som regel undviker att betala ut ersättning om det finns möjlighet för bolaget att slippa. Skulle försäkringsbolaget inte betala ut ersättning till dig för din skada och du önskar gå vidare för att få eventuell ersättning, hjälper vi dig framställa ditt krav till ARN och få en prövning.

  vanliga fall hos arn

Har du rätt förväntanpå din försäkring?

Tänk dig att du står med vatten upp till knäna efter att ha fått ett plötsligt läckage i badrummet. Vad hade du förväntat dig av ditt försäkringsbolag? De allra flesta förväntar sig självklart att få ersättning när olyckan är framme, varför har vi annars försäkringsbolag?

Om försäkringen däremot inte täcker den uppkomna skadan kan detta få direkt avgörande ekonomiska konsekvenser för dig. Olika försäkringsvillkor täcker på olika sätt, och saker som kan skilja sig åt är omfattning, åldersavdrag, självrisk och undantag. Med erfarna rådgivare och en omfattande villkorsdatabas matchar vi enkelt försäkringsvillkoren efter dina behov. Använd dig av vår expertis för att slippa bli besviken och förlora pengar och känn dig istället trygg med att vi tar ansvar hela vägen för alla ärenden som gäller dina försäkringar. Vi hjälper dig helt enkelt med allt det tråkiga och krångliga och ser till så att du får rätt försäkring till rätt pris, för att spara dig både pengar och tid.

Skadeanmälan

Låt oss berätta mer vad vi kan göra för dig. Har du dina försäkringar hos oss ingår alltid hjälp med din skada men vi hjälper också dig som redan råkat ut för en skada du inte fått ersättning för.
Låt oss berätta mer hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta mig

 • Vi står på våra kunders sida och erbjuder prisjämförelser, personlig rådgivning och skadeservice. Med vår experthjälp är du alltid trygg och kan dessutom spara tusenlappar varje år.
  Nya Försäkringar Sverige AB har tillstånd och står under tillsyn av Finansinspektionen för att bedriva direkt och indirekt försäkringsdistribution enligt 2 kap. 2 § 1 st 3 lagen [2018:1219] om försäkringsdistribution.
 • Tjänster

 • Företaget

© 2022 Nya Försäkringar Sverige AB, All Rights Reserved.